VR-sammutus

Virtual Reality

Laita virtuaalilasit päähän ja sammuta tulipaloja! Nyt et tarvitse tulta tai sammuttimia palontorjuntaan harjoittamiseen. VR-koulutuksen avulla yrityksesi kaikki työntekijät voidaan kouluttaa yksillä VR-laseilla!

Virtuaalinen alkusammutuskoulutus

Käyttäjät koulutetaan realististen harjoitusten kautta, joissa simuloidaan erilaisia skenaarioita ja -tilanteita. Yhdessä skenaariossa saatat olla hotellissa ja toisessa saatat taas olla korjaamolla jäteöljypalon keskellä.

Käyttäjän on valittava oikea sammutin ja sammutusaine palotyypin mukaan. VR-koulutus ei ole riippuvainen tietokoneesta, vaan se voidaan suorittaa missä ja milloin tahansa.Vr-sammutus

Ammattilaisten kehittämä

VR-koulutuksemme on tulos yhteistyöstä ruotsalaisen Dafon ja Pohjoismaiden johtavan XR-yrityksen Bublar Groupin / Voblingin kanssa. Uusin VR-teknologia yhdistettynä Dafon asiantuntijuuden kanssa takaa sen, että tuote ja sen tarjoama koulutus on korkealaatuinen.
Monia etuja ja mahdollisuuksia

VR-koulutus on turvallista ja sen etuna on kustannustehokkuus, kestävyys ja skaalautuvuus. Samalla se mahdollistaa paremman oppimiskokemuksen kuin perinteiset koulutusmenetelmät.

VR-koulutus luo loputtomasti mahdollisuuksia mukauttaa koulutusta oman yrityksen tarpeisiin. Ohjelmalla on mahdollisuus luoda omat ympäristöt, räätälöidyt käyttöliittymät sekä skenaariot.

Realistinen harjoittelu VR:n avulla

VR Fire Trainerin avulla opit käyttämään oikeaa sammutinta samalla, kun harjoittelet sammuttamista virtuaalitodellisuudessa. Sammutinta käytetään aivan kuten oikeassa elämässä. Esimerkiksi sinun on vedettävä varmistinsokka irti ja painettava kahva alas sammutusaineen tyhjentämiseksi. Sammutin on liitetty VR-laseihin ja kahteen sijaintia seuraavaan ohjaimeen, joten näet sammuttimen VR:ssä harjoittelun aikana.

Erilaiset virtuaaliset skenaariot

VR Fire Trainer simuloi realistisesti erityyppisten tulipalojen kulkua ja vaikutuksia sekä savunmuodostusta ja sammutusaineita. Tämä kaikki takaa tarkan ja todenmukaisen harjoittelukokemuksen.