Tuotemerkit

alku logo

Alku

Alku-sammutin on yli 50 vuotta vanha suomalainen sammutinmerkki. Sen juuret ovat Turussa, jossa E. Virta & Co valmisti sammuttimia 1960-luvulta lähtien. Turvata otti Alku-sammuttimet takaisin tuotantoon vuonna 2018.

gloria logo

Gloria

Gloria on saksalainen vuonna 1945 perustettu sammutinvalmistaja. Vuodesta 2007 yhdysvaltalaisen UTC-konsernin omistama yhtiö on yksi Euroopan tunnetuimpia ja arvostetuimpia paloturvallisuusalan tuotemerkkejä. Suomeen Gloriaa on tuotu vuodesta 1968. Se on saavuttanut vahvan jalansijan markkinoilla laadukkuutensa ja luotettavuutensa vuoksi.

holik logo

Holik International

Tsekkiläinen Holik International on laadukkaiden erikoiskäsineiden ja palojalkineiden valmistaja. Vuonna 1933 perustettu yritys on Euroopan viiden suurimman palomiesten käsineiden tuottajien joukossa. Se tekee käsineitä myös poliisi- ja pelastusviranomaisille sekä puolustusvoimille.

msa logo

MSA

Vuonna 1914 perustettu yhdysvaltalainen MSA Safety Incorporated on johtava suojavarusteiden ja mittauslaitteiden tuottaja maailmassa. Yhtiön tuotteita käytetään monella toimialalla, mm. öljy-, kaasu- , petrokemikaali- ja kaivosteollisuudessa, palo- ja pelastusalalla, rakennustyömailla ja puolustusvoimissa. Turvata tuo maahan mm. erilaisia paineilmalaitteita, putoamissuojavaljaita, hengityslaitteita, silmien, kasvojen ja kuulonsuojaimia sekä kaasun- ja säteilynmittausvälineitä.

peli logo

Peli™

Peli™ on osa yhdysvaltalaista Pelican Products -yhtiötä. Yritys on maailman johtava toimija kestävien suojalaatikoiden valmistamisessa sekä kannettavissa valaistujärjestelmissä. Yhtiön tuotteita käyttävät palo-, poliisi- ja pelastusviranomaiset, puolustusvoimat, ilmailuala, teollisuus ja kuluttajat. Erikoista Pelican-tuotteissa on niiden iskunkestävyys, yhtiön mukaan ne on suunniteltu ja valmistettu kestämään ikuisesti.

Kaikki tavaramerkit ovat rekisteröityjä ja/tai rekisteröimättömiä Peli Product S.L.U. emoyhtiön ja/tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä.

peli logo

Semco

Semco on puolalainen, vuonna 2009 perustettu palomiesten asusteisiin erikoistunut yritys. Se valmistaa erilaisia paloasuja, huppuja, sekä väliasuja. Semcon tuotteet tunnetaan alalla turvallisina ja kestävinä.

Leader logo

Leader

Jo 35 vuoden ajan Ranskalainen Leader on valmistanut innovatiivisia välineitä palomiehille. Heidän tuotevalikoimassa on mm. seuraavia tuotteita: Suihkuputket, vesitykit, vaahdonsekoittajat, vaahtolaitteet, lämpökamerat sekä USAR-toiminnassa tarvittavat etsintä- ja stabiilisuuden monitorointivälineet.

peli logo

Waterous

Yhdysvaltalainen Waterous on perustettu jo vuonna 1886. Minneapoliksessa sijaitseva yritys tuottaa pumppuja, venttiileitä ja hydrauliikkatuotteita erilaisiin palonsammutusjärjestelmiin. Niitä käytetään silloin, kun suuri määrä vettä pitää saada tehokkaasti ja hallitusti suunnattua kohti paloa. Waterous tunnetaan erityisesti kellupumpuistaan.

Profoam logo

Profoam

Profoam on tunnettu suuresta tuotantokapasiteetistään, korkealaatuisesta tuotannostaan ja nopeista toimituksista. Heidän 200000 litran päivittäisen tuotannon ansiosta, he pystyvät nopeasti vastaamaan suuriinkin kiireellisiin toimituksiin. Tuotteina heillä on mm. synteettiset- ja proteiinivaahtonesteet, sekä fluorivapaat vaahtonesteet.

BIG logo

BIG

BIG on perustettu 1991 Saksassa ja siitä lähtien yhtiö on kehittänyt innovatiivisia tuotteita savutuuletinmarkkinoille. BIG on tunnettu erityisesti suurtehotuulettimista. Ensimmäinen suurtehotuuletin valmistui jo vuonna 1995 tukemaan pelastustoimintaa tunneleissa ja maanalaisissa kohteissa. Vuonna 2018 julkaistut kannettavat savutuulettimet edustavat kehityksen kärkeä. Ne ovat ergonomisia ja kevyitä mutta silti äärimmäisen tehokkaita.

Intoximeters logo

Intoximeters

Intoximeters on valmistanut alkometrejä viranomaisille vuodesta 1945. Intoximeters on maailman johtava alkometrien valmistaja ja heidän tuotteittaan käyttävät viranomaiset ympäri maailmaa. Intoximetersin tuotteet ovat tunnettuja laadusta, tarkkuudesta ja käyttäjä ystävällisyydestä.

Texport logo

Texport

Texport on vuonna 1992 perustettu Itävaltalainen sammutusasuvalmistaja. Texport on keskittynyt tuotteiden laadukkuuden ohella erityisesti myös asujen istuvuuteen, mukavuuteen ja ergonomiaan. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu tarkasti käyttäjän tarpeita huomioiden. Texport on ensimmäinen sammutusasuvalmistaja joka on tuonut markkinoille putoamissuojavaljaat, jotka on hyväksytty käytettäväksi osaksi sammutusasua.